Aanmelden

Doe mee

We werken samen met enthousiaste professionals die aantoonbare scholing en werkervaring hebben op het gebied van het jonge kind. Het doel is om binnen elke gemeente een goede mix van jonge kind disciplines te hebben, waar ouders en professionals op terug kunnen vallen.

Heb jij het idee dat jij of jouw organisatie een belangrijke schakel is in het veld van baby's, peuters en/of kleuters en wil je meebouwen aan preventie en vroeginterventie, meld je dan aan. Een voorwaarde is dat je minimaal 12 uur per week met jonge kinderen/gezinnen werkt en beschikt over de bij jouw vakgebied behorende jonge kind registraties en/of IMH-scholing.

Aanmelden kan door een mail te sturen met motivatie naar info@imhtwente.nl. We nemen dan contact met je op voor verdere kennismaking.

Kosten

Het tarief voor lidmaatschap en vermelding op de website is jaarlijks €100,00 excl. 21% BTW. Daarnaast zijn er eenmalige administratiekosten van €25,00.

Deze opbrengsten worden ingezet om de ambities van IMH Twente verder vorm te geven en om nieuwe jonge kind projecten te kunnen starten.

Privacy
Wil jij weten hoe zorgvuldig wij met jouw gegevens om gaan klik dan hier voor onze privacyverklaring.


Wil jij op een andere manier een bijdrage leveren, bijvoorbeeld door stage te lopen, door te adverteren of door sponsor te zijn, laat het weten.