Mammacafe Hengelo: Baby Carry Dance

Mammacafé Hengelo: Baby Carry Dance

Plezier in het ouderschap stimuleren en op die manier de band tussen ouder en kind verstevigen is de reden waarom IMH Twente opgezet is. En het vergroten van plezier in de opvoeding kan op verschillende manieren. Deze week lichten we Baby Carry Dance uit.

Bij Baby Carry Dance wordt het kind op de rug van de ouder gedragen en danst de ouder samen met het kind. In het begin is dit wat onwennig en soms eng, maar eenmaal aan het dansen genieten ouder en kind samen. Door de bewegingen ontspant het kind en door het dansen voelt de ouder zich fitter. Baby Carry Dance is voor het hele gezin. Vader, moeder, maar ook broertjes en zusjes waren welkom. Plezier en ontspanning zijn het doel.

Maar Baby Carry Dance gaat verder. Ouders delen ervaringen met elkaar uit en na de workshop is er ruimte en tijd voor de moeders om met elkaar te kunnen praten. Tips en adviezen worden uitgewisseld en er is gezelligheid. Het Mammacafé is een inspirerende plek waar moeders kunnen netwerken en terecht kunnen met eventuele vragen.


Meer informatie

Voor meer informatie over het Mammacafé kunt u contact opnemen met: m.maduro@humanitas.nl.
Voor meer informatie over Baby Carry Dance of peuter,- en kleuterdansen klik hier

 

Mammacafé Humanitas

Hengelo

Het Mammacafé is iedere woensdagochtend van 10.00-11.30 geopend in de bibliotheek in Hengelo. De tweede en vierde woensdagochtend in de maand is er, naast het Mammacafé: zwanger en baby ook een Mammacafé: dreumes en peuter.

Enschede

Iedere dinsdagochtend van 10.00-11.30 is Mammacafé Enschede geopend in Fellini aan de Bolwerkstraat in Enschede. Iedere vrijdagochtend Dreumesspeelgroep in de bieb in Enschede.

Wil je weten wat er nog meer op de agenda staat klik dan