IMH Twente is een jong en snel groeiend bedrijf. In juli 2017 zijn we gestart met een LinkedIn oproep en inmiddels hebben we een eigen platform, groeit het leden aantal, zit de eerste scholing vol en zijn de meetups goed bezocht.

Voor wie

IMH Twente is er voor jonge kind professionals die door samenwerken en het vergroten van expertise de zorg rondom het jonge kind willen verbeteren. Professionals die niet alleen betrokken willen worden als er reeds problemen rondom het kind zijn ontstaan, maar die juist ingezet willen worden om problemen bij kinderen te voorkomen of willen beperken.

Wat bieden we

 • Een online platform waarop jonge kind expertise en praktische handvatten eenvoudig te vinden zijn.
 • We organiseren meet-ups, zodat enthousiaste jonge kind experts bij elkaar komen en hun krachten kunnen bundelen. We verbinden verschillende sectoren met elkaar en komen tot nieuwe oplossingen.
 • Wij bieden laagdrempelige kennisoverdracht; halen scholing naar Twente, bieden scholing & kennisbijeenkomsten, geven supervisie en leiden nieuwe professionals op.

Wat zijn onze plannen

 • Website doorontwikkelen
  IMH Twente is gestart met een basiswebsite om de behoefte van gebruikers in kaart te krijgen. In de volgende fase willen we meer interactiviteit, met onder meer een ledenportal, digitale nieuwsbrief en online leeromgeving.
 • Scholingsmateriaal ontwikkeling
  We willen filmmateriaal verzamelen van kinderen zodat we kunnen leren over vroegsignalering. Ben jij een ouder en wil je graag een bijdrage leveren door beeldmateriaal te delen, dan horen we graag van je. We zoeken materiaal van kinderen met zowel een normale ontwikkeling als kinderen waarbij de ontwikkeling anders verlopen is; zoals bij kinderen met ADHD, Gilles de la Tourette of leermoeilijkheden.
 • Tutorials en voorlichtingsfilmpjes
  Kennisdelen op een simpele en laagdrempelige manier, daar staan we voor. Daarom willen we de expertise van onze leden delen in korte filmpjes.

Om IMH Twente een groter succes te laten worden hebben we jouw hulp nodig. Ben jij een ouder die beeldmateriaal wil delen, een student die onderzoek wil doen, wil je als professionals op de website of wil je als bedrijf sponsor zijn zodat we onze plannen kunnen verwezenlijken dan horen we graag van je. Bel naar 06-47084908 of mail naar info@imhtwente.nl