Stageplek online marketing

Student online marketing/social media gezocht per september 2018

IMHTwente is een jong platform dat volop in ontwikkeling is. Eind 2017 zijn we gestart met een basiswebsite die een digitale vindplek moet worden voor kennis en expertise van jonge kind zorg in Twente. Wij bieden een stageplek aan voor een student die een verdere impuls wil geven aan dit nieuwe platform.   

Wat ga je doen:

– De website optimaliseren en onderhouden
– Social media beleid bedenken en opstarten
– Structuur digitale nieuwsvoorziening implementeren
– Een voorstel maken waarbij IMHTwente online kennis kan overdragen aan gebruikers 

Jouw profiel:

– Je bent bezig met een van de volgende opleidingen (of een soortgelijke): Social media, Online marketing & social media, Online communicatie & social media, Media, informatie & communicatie
– Zowel MBO als HBO is mogelijk om te solliciteren
– Je bent creatief en neemt initiatief
– Je beschikt over diverse Social Media Tools
– Je hebt ervaring met Wordpress 

IMH Twente

IMH Twente heeft als doel zoveel mogelijk kinderen zorgeloos op te laten groeien. Om dit te bereiken is het nodig dat ouders het opvoeden als plezierig ervaren. Professionals hebben hierbij een belangrijke rol, maar weten vaak van elkaar niet wat er allemaal aangeboden wordt en welke projecten er in de regio draaien. Daarom is IMH Twente gestart. IMH Twente helpt professionals om sneller de juiste expertise te vinden om ouders en kinderen te helpen. IMH Twente wil bovendien een platform zijn die de ketensamenwerking m.b.t. het jonge kind versterkt. Het platform is enerzijds een digitale omgeving waar kennis gevonden kan worden. Anderzijds zal IMH Twente jonge kind professionals faciliteren elkaar te ontmoeten zodat laagdrempeliger samenwerken ontstaat.  

Kortom

Ben jij beschikbaar in de periode vanaf september 2018? Wil jij een bijdrage leveren aan de doorgroei van een jong en ambitieus bedrijf en wil je zowel praktisch als strategisch bezig zijn met de uitrol van een betere online omgeving? Dan komen we graag met je in contact! 

Ben je geïnteresseerd geraakt door deze vacature? Stuur dan je CV en motivatiebrief naar info@imhtwente.nl.